Trendguide SS14

Något jag älskar är mode, kläder och styling. Därför tänker jag göra ett inlägg till er om trenderna som kommer i vår.

En av mina favorittrender nu i vår är pastell. Tänk er ljusrosa, aprikos, ljusblå, mint, lavendel och ljusgul. Superfint att lätta upp det svarta och vita med, men även sjukt snyggt till grått. Speciellt den rosa trenden har helt fångade oss den här säsongen. Vi är besatta av rosa färgade modeplagg- Allt från den pastellrosa jackan till sockeröverdragna klänningar, toppar eller skor – det handlar om rosa . Jag kommer gå i en pastell rosa topp för att kollidera mot de hårda läder texturer av den kommande säsongen, som ett metalliskt kjol eller konstläder byxa.

soft pink 2

Den andra trenden är sporty. Det har aldrig varit så populärt att bära sneakers, tennis kjolen eller baseball jacka. Antingen väljer du super sportiga låga sneakers eller så väljer du ett par med klack. Det där med klacken var något jag hade svårt för i början men jösses vad den trenden har växt på mig. Nu älskar jag mina nya wedges.

sporty trend

Den tredje trenden är metallic i alla slag, både de klassiska så som silver och guld som ni kan se på bilderna men även färgglada färger i metallic. Så rota fram de gamla metallicplaggen längst in i garderoben som ni nästan glömt bort. Jag är personligen en “sucker” för allt som har med guld. The bigger the better när det kommer till klocka, halsband eller armband.

metallic trend

Den sista men inte minsta trenden är svart och vitt, gärna i kombo med varann. Tänk er både mjukt och romantiskt men även lite hårdare drag med skinn. Om du vågar så får du även satsa på helvitt från topp till tå. För mig skriker helvitt -WOW fashion statement

.black and white runway

white runway

soft pink 1

kram på er alla och jag önskar er en trevlig helg

Happy Shopping

www.BlueCo.se