Porter Magazine

Nyss hemkommen från London har jag mycket nytt att berätta.

London Fashion Week börjarde i fredags den 14 Februari, därefter kommer Milano och sen Paris.
Några intensiva veckor för alla inom modehandeln.
Jag och min kärlek var i London för en snabb visit och besökte en god vän till mig, Hon älskar mode och jag kan fråga henne om allt inom varumärken, designers eller vad som händer på marknaden osv.
Den största snackisen just nu (förutom Fashion Week) är Porter Magazine. 

porter

Den banbrytande mode e-handlaren Net-a-Porter planerade länge att lansera en glansig fysisk tidskrift kallad Porter Net-a-Porter var en av de första lyxiga detaljhandlarna att elegant integrera innehåll och handel – förkorta vägen mellan inspiration och transaktioner. Många undrade varför ett Internet-baserat företag skulle lansera en skrivprodukt i en tid då konkurrensen om läsare och annonspengar är fortsatt hård. Net-a-Porter s nya skriv produkt – som publiceras 6 gånger per år och kostar $ 9.99 (fyra dollar mer än amerikanska Vogue ) - gör saker annorlunda i det trånga och mycket konkurrensutsatt marknad för kvinnors modetidningar. Jag har nu satt fingrarna i den nya tidningen och jag kan säga. WOW va roligt att läsa! 

Annars kan jag även informera er om att vi har underhelgen publicerat ett dussintals nya underbara vårnyheter! Kolla in detta direkt! Här kommer 4 av mina godbitar från Italienska Twinset! Klicka på bilderna för att komma direkt till Twinset.

twinset 1 twinset 2 twinset 3twinset 4 

Ge mig gärna feedback på vad ni önskar läsa, så mycket roligare för mig att blogga när jag vet vad ni vill läsa
Annars önskar jag er en underbar måndag och en trevlig start på veckan!