New brands

 God förmiddag!
Idag är det ny fantastisk vecka! (låter som en farmor som är så där jobbigt positiv) Men det är något speciellt med måndagar tycker jag. Antingen hatar man dom eller så älskar man dom. Jag är en som älskar dom, just då jag tror att hela mitt liv har jag alltid sett måndagar som dagen på en ny start, antingen vad gäller skola och jobb eller om det gäller träning och pojkvän.

Idag är det i alla fall måndag och jag tänkte presentera några av våra nya märken som vi tagit inpå BlueCo denna vår i nästkommande inlägg.

Malvin

Varumärke Marvin kommer från Tyskland. Malvin står för en stilren design, cool attityd med fina material. Malvins kollektion innehåller såväl underbara tunikor som lättare dunjackor som alla ger en kaxig attityd.  Marvin strävar efter att uppnå den perfekta balansen för att ge kvinnor något prisvärt att bära som lämnar dem till att känna sig otroligt vackra, kaxiga och feminina.

malv 1 malv 2

Jofama

Jofama grundades i Malung år 1926 av entreprenören Mr Niss Oskar Jonsson. Företaget fick namnet Jofa, vilket kommer från Jonssons fabriker. År 1958 grundades det norska dotterbolaget Jofano AS, som döptes till Jofama AS 1998.  Jofama är idag en av Skandinaviens största och äldsta skinn företag. Malung har en mycket lång historia av att producera skinn under århundraden. Jofama är idag ett etablerat varumärke bland modeintresserade. De har gjort ett flertal samarbeten med bland annat Bloggerskan Kenza, KING Chefredaktören Per Nilsson och modechefen Claes Juhlin, Världsdesignern Lars Wallin, Sveriges roadracingstjärna Filip Backlund och nu programledaren Marie Serneholt. På Blue Co finns JOFAMA till både Dam och Herr.

jofama 3jofama 1 jofama 2